Carcaixent acull una jornada de portes obertes sobre els serveis socials

El secretari autonòmic d’Inclusió i Igualtat de la Generalitat Valenciana, Alberto Ibáñez, ha estat en Carcaixent, amb l’alcalde Paco Salom, en la jornada de portes obertes de la campanya La quarta pota, que pretén donar a conéixer les ajudes socials.

El saló de plenaris de l’Ajuntament de Carcaixent ha acollit una jornada de portes obertes dins de la campanya coneguda com La quarta pota, un projecte busca donar a conéixer i fer valdre els serveis socials dels quals gaudeix la societat valenciana, un dels pilars de l’estat de benestar. En la sessió ha estat present el secretari autonòmic d’Inclusió i Igualtat, Alberto Ibáñez, junt amb l’alcalde del municipi, Paco Salom.

Aquesta iniciativa es presenta per segona volta amb la intenció de consolidar la bona acollida de l’any anterior.

Pel que fa a les inversions, Carcaixent compta amb una quantia de 329 mil euros destinats a l’àmbit dels serveis socials, una quantitat que permet multiplicar per sis el nombre de professionals d’aquesta àrea en el municipi.

Segons l’alcalde, aquestes jornades són importants per tal que la ciutadania s’assabente de quins serveis pot accedir i de quina manera.

El secretari autonòmic assegura que moltes persones poden necessitar ajuda i és importat que sàpiguen que existeixen diferents tipus d’ajuda a la qual poden optar.

Aquestes jornades de portes obertes també s’estan celebrant per altres localitats del territori amb la intenció de posar en coneixement de la ciutadania les ajudes que ofereixen els serveis socials dels municipis.

 

Deixa el teu comentari