Carcaixent ha entregat els XXIV Premis Literaris Ciutat de Carcaixent

Amb més de dues dècades de trajectòria, el certamen continua amb bona salut.

Carcaixent ha lliurat els XXIV Premis Literaris Ciutat de Carcaixent. Un certamen literari que demostra el compromís de l’Ajuntament i d’Edicions Bromera amb el foment de la lectura i l’escriptura entre la joventut, una aposta que es manté ferma després de quasi un quart de segle de trajectòria.

Un any més, aquesta convocatòria ha estat adreçada a l’alumnat que cursa el segon cicle d’ESO, Cicles Formatius de Graus Mitjà i Superior i Batxillerat de la Comunitat Valenciana fins a una edat màxima de 18 anys.

En aquesta edició, han presentat els seus originals vora una cinquantena de joves d’origen ben divers. A més de pobles de la Ribera com Carcaixent, Alzira, Sueca, Montserrat o Carlet, el certamen ha arribat també a localitats com Oliva, Castelló de Rugat i Vilafranca del Cid.

En els treballs guardonats es veuen reflectides les inquietuds dels joves, com el primer amor o les classes, però també sentiments universals com la felicitat, l’amor, la família, la soledat, la por, la mort o la solitud.

Deixa el teu comentari