Carlet celebra la cinquena edició dels seus Premis Literaris

S’ha creat una nova modalitat de premis de relat breu

L’Ajuntament de Carlet ha celebrat l’acte d’entrega dels Premis Literaris Ciutat de Carlet en la seua cinquena edició. Però en aquesta ocasió, als premis de poesia i narrativa s’afegeix una nova modalitat, el Premi de Relat Breu Maribel Vendrell Mendoza.

I és que Maribel Vendrell era una veïna de Carlet i professora de l’institut d’aquesta localitat. Durant els seus anys de docència va fer que els seus alumnes llegiren llibres de literatura clàssica que mai haveren llegit per la seua pròpia iniciativa. 

El primer premi d’aquesta modalitat ha sigut entregat a Jordi Espinach Broceño, veí de Sant Celoni, en Catalunya, amb el relat breu ‘Brillar’. Però el guanyador no ha pogut assistir a l’acte.

Pel que fa al premi de poesia Xavier Casp, el seu guanyador ha sigut Manuel Roig Abad, veí de la localitat d’Ibi en Alacant, i ho ha fet amb ‘Totes les músiques del món’, una recopilació de poemes.

Per últim s’ha fet entrega del premi de narrativa Ciutat de Carlet, al veí d’Ontinyent Joan Torró, al que s’ha reconegut la seua novel·la ‘Esguards de boira’, entre altres 34 participants.

Les obres premiades seran publicades en breu per l’editorial Neopatria en les col·leccions de narrativa i poesia, mentre que els relats premiats formaran part del llibre ‘Les faules’, que recull els quatre relats guanyadors més altres sis relats que també han participat en esta edició.

Deixa el teu comentari