Carlet celebra les II Vetlades als Pinets amb concerts musicals a la llum de la lluna

Vetlades als Pinets 2 Vetlades als Pinets 1 Vetlades als PinetsCarlet (13-07-2015).- El paratge Els Pinets s’ha convertit en un espai idoni per a fer concerts a l’estiu a la llum de la lluna. Dijous i divendres se celebraren les II Vetlades als Pinets, organitzades i patrocinades per la Fundació Caixa Carlet.

El públic va gaudir el dia 9 de juliol d’una actuació del grup Reckless, format per tres músics de Tavernes de la Valldigna: Daniel Kavanagh, veu i guitarra, Josep Casanova, piano i veus i David Fons, violí, guitarra i veus, que oferiren un especial de Bryan Adams.

El divendres 10 tocava el torn de Bernstein & Beatles, concert amb dos pianos, Marita Primo i Jordi Nogués, percussió Àngel Garcia i Juan Miguel López, i Mariam Battistelli com a soprano. La primera part va fer tornar els assistents als anys 60 amb les melodies del grup de Liverpool. En la segona es traslladaren al Nova York de les bandes rivals i West Side Story. Extraordinària actuació també d’este grup i en primícia per a les Vetlades als Pinets.

Més de 600 persones entre les dos nits han pogut gaudir de música en directe de qualitat en este paratge únic.

Deixa el teu comentari