Carlet posa en marxa “COLZE A COLZE TRANSPARÈNCIA”

La iniciativa, subvencionada per la Diputació de València i la Generalitat Valenciana, cerca reforçar la comunicació local.

L’Ajuntament de Carlet està treballant en el desenvolupament de la iniciativa municipal “Colze a Colze Transparència”, que compta amb el suport institucional de la Generalitat Valenciana i la Diputació de València.

Este pla té com a objectiu identificar les àrees i mitjans públics que més interessen a la ciutadania, i difondre informació eficaç sobre l’activitat pública que l’entitat exerceix sobre este tema. 

Per a la definició i una implementació òptima del projecte, és de vital importància comptar amb la participació i implicació de la població del municipi. Per a això el consistori durà a terme diverses accions explicatives, avaluatives i col·laboratives, encaminades a captar l’interès del veïnat. Amb estes actuacions es mantenen expectatives d’èxit favorables en pro a l’establiment d’una dinàmica de treball col·laboratiu que connecte les idees i interessos de la població amb les gestions que exerceix l’administració municipal. 

En paraules de l’alcaldessa, Mª José Ortega, esta iniciativa “cerca reforçar la comunicació entre l’Ajuntament i la ciutadania carletina. Necessitem que el veïnat s’implique i  participe per tal d’ajudar-nos a continuar millorant en matèria de transparència”. També Bernat Nogués, regidor de Transparència destaca “que la iniciativa promou valors transversals de col·laboració entre el consistori i la població”. 

Deixa el teu comentari