Carlet presenta una segona edició del #Kakifest amb més sabor local i comarcal

El KakiFest 2019 es consolida enguany amb una segona edició que incorpora novetats que el convertiran en l’última cita estiuenca de la música en valencià, amb denominació d’origen carletina i vocació de traspassar les fronteres amb un repertori de grups que presenten els grups amb més solera actualment com Buhos o La Fumiga, amb una forta aposta  per grups que enceten la seua trajectòria com Suret i Jonh.

El cartell està format pels catalans Buhos, des de Calafell amb el seu rock tropical ens faran ballar amb temes com Volcans o Barcelona s’il·lumina. Els acompanyaran, repetint per segon any consecutiu La Fúmiga d’Alzira, els quals ens faran ballar amb les seves cançons estiuenques com Mediterrània, Karrasketon o Primera Conjugació a mes de les seves habituals versions dels temes més famosos de La Gossa Sorda, Obrint Pas, Aspencat etc. I per última, la rapera Tesa d’Almussafes amb un estil rural i de critica social, amb temes com Les Dones o Rural. També aquest any s’incorporaran dos artistes locals, Suret i Jonh els quals fan un rap amb un to molt Carletí.

CANVI D’ESCENARI

El KakiFest es renova i canvia d’ubicació. Enguany l’Avinguda Blasco Ibáñez albergarà a partir de les 21 h el festival. Un canvia d’ubicació i horari per adaptar-se millor al public juvenil de Carlet i augmentar les cotes d’assistència de l’any anterior. Gràcies a estos canvis s’espera una major assistència no sols dels joves de Carlet sinó convertir-se en una cita ineludible del calendari de festivals de la Comunitat Valenciana. 

EL KAKIFEST MÉS SOCIAL

Tal i com explica la regidora de juventut, Sandra Hervás, «Volem que la marca del festival estiga també lligada a iniciatives socials, com és el cas enguany del feminisme, a enguany a més de coincidir amb la convocatoria mundial del #20S, el festival també comptarà amb punt violeta perquè volem que la gent vinga a passar-ho bé i siga un espai lliure d’agressions de génere.» Precisament, el festival enguany serà el punt de finalització de la marxa violeta que en Carlet organitza la Casa de la dona, i que partirà de la plaça del Convent i la Vila, i que conclourà al mateix escenari del festival on es llegirà el manifest commemoratiu.»  Un còctel d’iniciatives que s’unirà a la presència en l’escenari de la rapera d’Almussfes Tesa; una presència femenina que es vol repetir al llarg de les pròximes edicions. 

Deixa el teu comentari