Carlet se suma a les celebracions pel dia de l’orgull LGTB

L’alcaldessa decreta que la bandera de l’arc iris es col·loque a la façana de l’Ajuntament

 Commemoració dia LGTBEl dia 28 de juny es commemora el dia internacional de l’orgull LGTB en el qual es fa una crida a la societat civil per la tolerància i la igualtat dels gais, lesbianes, bisexuals i transsexuals. En els últims anys s’ha convertit ja en una tradició que, per part dels moviments i col·lectius LGTB, es promoga esta campanya de solidaritat omplint els balcons particulars i institucionals de banderes arc iris (bandera que identifica el col·lectiu LGTB).

L’Ajuntament de Carlet, sensible i compromès amb estes demandes, aprofita per unir-se a estes reivindicacions de forma simbòlica i se suma a la convocatòria popular per tal que el símbol que identifica el col·lectiu LGTB es col·loque a la façana de l’Ajuntament. Per això, l’alcaldessa de Carlet, M. Josep Ortega, ha decretat que des del dia 25 de juny a les 20 h fins al 28 de juny estiga a la façana de l’Ajuntament el símbol-bandera de l’arc iris.

M. Josep Ortega ha manifestat: ‘d’esta forma simbòlica mostrem la nostra sensibilitat i compromís com a administració local davant estes demandes amb l’objectiu de donar suport als canvis socials reclamats en l’actualitat per les persones i col·lectius LGTB’.

La primera representant de l’executiu local també ha anunciat que en els propers anys es duran a terme activitats de sensibilització per la lluita contra l’homofòbia i la plena igualtat per mitjà de les diverses àrees que componen el govern local.

Peu

Deixa el teu comentari