‘Casa Alaveda’ curtmetratge guanyador del III Festival de Curtmetratges en Llengua de Signes d’Almussafes

El treball, del director Paco López, va aconseguir els premis a la Millor Pel·lícula, Millor Direcció i Millor Muntatge.

El Centre Cultural d’Almussafes ha acollit la celebració del III Festival de Curtmetratges en Llengua de Signes, un certamen organitzat per Almussord amb el qual es busca promocionar les produccions audiovisuals en les quals s’utilitza aquesta forma de comunicació.

En la primera part del festival es va dur a terme una taula redona i el Fòrum Almussord, un espai de reflexió en el qual diversos experts dedicats a l’organització de festivals de curtmetratges en llengua de signes van conversar sobre la situació actual del sector i també sobre els reptes de futur.

La segona part del festival, va estar protagonitzada per l’entrega de premis. Enguany els premis a Millor Pel·lícula, Millor Direcció i Millor Muntatge van ser per a ‘Casa Alaveda’, del director Paco López. ‘El secreto de Maia’ va obtindre els reconeixements a Millor Actriu i Millor Actor i ‘C.O.D.A’ el qual s’atorga al Millor Guió. El cartell que es va imposar a la resta de candidates, dotze en total, va ser el que promociona el curt ‘Pare’.

Un esdeveniment que ha comptat amb la col·laboració de l’Ajuntament de la població i de l’Institut Valencià de Cultura de la Generalitat Valenciana.

Deixa el teu comentari