La casa del terror arriba al Centre Cultural d’Almussafes

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de la localitat organitza una activitat especial per a la Nit de Halloween

L’Ajuntament d’Almussafes vol unir-se a la celebració de la Nit de Halloween amb la posada en marxa d’una activitat d’oci dirigida a l’adolescència de la localitat. Hui, dimecres 31 d’octubre, la Regidoria de Joventut del consistori municipal desenvoluparà en el Centre Cultural de la població una dinàmica titulada ‘La casa del terror arriba al Centre Cultural d’Almussafes’.

Amb aquesta iniciativa l’executiu local busca “brindar a aquest col·lectiu ciutadà un espai de diversió que els faça eixir de la rutina els dies festius i les vespres”, assenyala la regidora de Joventut, Davinia Calatayud. En aquest cas, assegura, “hem volgut realitzar una trobada més especial ambientada en aquesta festa cada vegada més present en la nostra societat”.

Durant la vesprada i nit, es realitzaran dos torns de visita a aquesta particular casa del terror. La primera es durà a terme de 19 a 22 hores i la segona de 23 a 1 hores. En tots dos casos l’entrada és lliure i gratuïta i el punt de trobada serà l’esplanada de la citada infraestructura pública.

Deixa el teu comentari