Catadau celebra la tradicional Matança del Porc

Com cada Febrer, la Plaça Bosch de Catadau ha acollit la tradicional Matança del Porc, una festa que dóna esmorzar quasi 2000 persones amb entrepans d’embotit. El matí ha conclòs amb la benedicció dels cavalls que s’han apropat.

Catadau ha acollit la tradicional Matança del Porc en la Plaça Bosch. Un esdeveniment que ha donat d’esmorzar a quasi 2000 persones, amb entrepans d’embotit dins d’un gran ambient festiu.

Una festa que ja es troba consolidada i que serveix per a donar a conéixer la localitat per mitjà de la gastronomia.

Com tot, la festa s’ha anat adaptant a nous temps i ha patit alguns canvis respecte a edicions passades. A hores d’ara, el porc arriba a la plaça ja sense vida.

Per a fer tants esmorzars es necessita personal. En aquest cas, clavaris, festeres i persones de l’Associació del Càncer han portat endavant els esmorzars.,lk

L’esdeveniment també va comptar amb la presència de Pablo Seguí, diputat de Carreteres, qui es va mostrar sorprés amb l’estructura i la participació de la festa de Catadau.

Després de tants esmorzars, els cavalls i carruatges passaren per la sorra per a rebre la benedicció, una de les últimes que se celebren en la zona.

Deixa el teu comentari