El centre Carmen Picó d’Alzira ha organitzat la seua segona passarel·la de moda

L’IES Tulell d’Alzira també ha participat en aquesta activitat junt als alumnes del col·legi d’educació especial

El claustre de la Casa de la Cultura d’Alzira ha acollit la passarel·la de moda organitzada pel col·legi Carmen Picó.

Els alumnes d’aquest centre d’educació especial han sigut models per un dia enfront de familiars i amics que s’han apropat a l’acte.

Aquest projecte va nàixer dins de les aules del Carmen Picó, des d’on Pepe Miñana, director del centre, l’ha vist créixer i evolucionar.

Tot i que aquesta passarel·la és un projecte que s’ha treballat íntegrament dins del col·legi Carmen Picó, ha sigut gràcies a diverses col·laboracions que s’ha pogut portar endavant.

La participació més important ha vingut de la mà dels alumnes de l’Institut Tulell d’Alzira, que també han estat presents en aquest acte. Els estudiants han obert la passarel·la amb un ball i el cor del centre ha realitzat una actuació.

La relació amb l’Institut número 4 sorgeix arrel un projecte del Carmen Picó sobre la pintura de Miró, amb el qual es va decidir apropar els estudiants d’ambdós centres i treballar la inclusió.

Però els vertaders protagonistes han sigut els xiquets del centre d’educació especial, que han viscut l’activitat amb molt d’entusiasme.

Pepe Miñana, a més, ha exposat les intencions del centre de convertir aquest tipus d’activitats en projectes continus i públics, per tal que, tant els alumnes com les famílies puguen gaudir de jornades divertides i diferents.

Deixa el teu comentari