Ciutadans Alzira torna a presentar una moció per a demanar la revisió cadastral

Ferre: “Volem que la ciutadania pague unes taxes justes basades en el valor real dels immobles”El secretari de Ciutadans (Cs) d’Alzira, Miguel Ángel Ferre, ha destacat que “la portaveu del grup municipal, María José Llopis ha tornat a demanar mitjançant una moció la revisió cadastral perquè els impostos es paguen segons el valor real dels immobles”. Ferre també ha assenyalat que “els ciutadans d’Alzira no volem tots els anys xicotets regals de l’equip de govern, baixant un percentatge mínim l’IBI, volem que la ciutadania pague uns impostos i taxes justes”.

El representant de l’agrupació taronja ha recordat que “Ciutadans està demanant aquesta revisió des de l’inici de la legislatura perquè ja han passat 13 anys des de l’última”. “De la mateixa manera, hem demanat l’eliminació de la taxa del fem per partida doble o millors condicions per als comerciants, autònoms i menuts empresaris”, ha indicat.

Ferre ha detallat que “la revisió dels valors cadastrals és una obligació legal que el govern ha de realitzar cada 10 anys”. En cas contrari, ha concretat, “l’Estat penalitza, tots els anys, en la declaració de la renda, als propietaris de segones residències, imposant-los un recàrrec addicional d’un 1% del valor actual del seu habitatge”.

D’altra banda, ha explicat que “la política econòmica centrada en la ciutadania ha de reflectir-se en els impostos”. “Ens acusen de voler treure impostos i al mateix temps voler fer moltes coses a la nostra ciutat, com si això fos contradictori”, ha apuntat el secretari de Cs.

Així mateix, ha advertit que “es tracta d’invertir amb responsabilitat i cautela el que es recapta, evitant malbarataments innecessaris”. “Potser això és el que han oblidat amb massa freqüència aquest equip de govern i els anteriors”, ha subratllat.

Deixa el teu comentari