Ciutadans (Cs) en Alzira presenta una moció perquè els dies 16 i 20 de març siguen festius a les escoles d’Alzira

María José Llopis: “Hem de facilitar la participació de la població en tots els actes organitzats en Falles”

Alzira, dijous 15 de març de 2018. La portaveu de Ciutadans (Cs) d’Alzira María José Llopis ha presentat una moció perquè el ple de l’ajuntament presente una proposta al Consell Escolar Municipal perquè els dies 16 i 20 de març siguen considerats festius en els centres educatius de la ciutat i es recuperen en l’inici i fi del curs. Llopis ha destacat que “Alzira és una ciutat en la qual les festes falleres tenen molta importància i impliquen a gran part de la població”.

A més, la regidora de Cs ha recordat que “les Falles d’Alzira són considerades Festa d’Interès Nacional, sent la capital de la Ribera la segona ciutat fallera darrere de València”. Llopis ha manifestat que “esta és una petició que s’ha repetit entre els diferents sectors de la població i que els veïns de la ciutat han traslladat a Ciutadans perquè siga tractat en el ple d’este mes”.

Llopis ha declarat el seu desig que “la ciutadania puga participar en tots els actes que s’organitzen amb motiu de les Falles”. També ha assenyalat que “en altres ciutats ja es posa en pràctica este tipus de mesures per facilitar la participació de tots els ciutadans en les festes”.

Deixa el teu comentari