Ciutadans (Cs) d’Alzira demana al tripartit que no venga fum a la ciutadania

 

María José Llopis:“No es pot donar notícies que encara no són una realitat perquè això és enganyar”

Alzira, dijous 8 de febrer de 2018. La portaveu de Cs a Alzira, María José Llopis, ha manifestat el seu malestar “per les diferents versions que el tripartit ha donat sobre la gasolinera de l’avinguda Luis Suñer i de qui és propietat”. A més, “esta falta de claredat i manipulació perquè el que estan fent és vendre fum”.

Llopis ha recordat que “el passat mes d’octubre es va anunciar als mitjans que l’Ajuntament d’Alzira havia adquirit la gasolineraamb la intenció de donar-li un altre ús en benefici dels veïns de la zona”. La regidora de Cs també ha indicat que “donat l’estat lamentable en què es troben aquestes instal·lacions, Ciutadans ha pregat a l’equip de govern que es realitzaran els treballs de neteja pertinents”.

No obstant això, Llopis ha explicat que “la resposta del regidor Fernando Pascual, qui ja va anunciar esta inversió del consistori, ha estat que la gasolinera seguix sent una propietat privada i que per tant, sense el permís pertinent, no es pot procedir a fer cap actuació”.

Llopis s’ha preguntat “en quantes coses més s’estarà mostrant una realitat que no s’ajusta a la veritat”. La regidora ha afegit que “és una falta de respecte per als ciutadans i per a la resta de la corporació que ens prenguen per tontos, i més encara, que quan es veguen atrapats, no siguen capaços de reconèixer-ho i en el seu lloc, preferixquen adoptar una actitud xulesca i de busca-raons”.

 

Deixa el teu comentari