Ciutadans demana que la Diputació concedisca ajudes als municipis afectats pel temporal

Gil i Gimeno visiten El Perelló per a veure els danys que ha ocasionat el fort aiguat que va caure ahir 

Ciutadans (Cs) ha demanat, a través d’una moció, que la Diputació de València concedisca ajudes “als municipis afectats pel temporal després de l’estudi i l’informe que acredite els danys”, ha explicat el seu portaveu, Rocío Gil. 

En la mateixa línia, ha concretat, “sol·licitem que es pose personal qualificat a la disposició dels ajuntaments afectats per a acurtar els temps d’actuació”. 

D’un altra banda, ha detallat Gil, “instem la Diputació a solucionar amb urgència els problemes ocasionats en la xarxa provincial de carreteres”. “També demanem que es coordine amb la resta de les administracions implicades, per a cooperar tant en la prevenció de futurs danys, com en la mitigació dels efectes d’aquests temporals”, ha informat. 

A més, els diputats de Cs, Rocío Gil i Jesús Gimeno, han visitat El Perelló per a veure els perjudicis que el temporal ha ocasionat. Segons la portaveu, “el regidor de Cs, José Ferrer, ens ha mostrat els danys en el passeig marítim, que se sumen als ocasionats per la DANA encara sense esmenar, i en els camps, que estan completament negats”. 

Deixa el teu comentari