Colomer clausura a València la jornada ‘Reinventat l’estiu’

 Es tracta d’una jornada organitzada per Fotur i la Federació Valenciana de Municipis i Províncies

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha clausurat en l’edifici Vés-los e Vents de València la jornada ‘Reinventant l’estiu’, acompanyat pel president de la Comissió de Turisme de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP), Vicent Grimalt, el president de Fotur, Víctor Pérez, i el president de la FVMP, Rubén Alfaro.

Colomer ha destacat que les aules de turisme, àmbit en el qual s’ha celebrat la jornada, “són un espai per a compartir coneixement i estratègia” i que “cal parlar sempre del futur, ara hem d’afrontar a curt termini aquest estiu, on els atributs i valors de l’oci juguen un paper identitari i fonamental”.

En aquest sentit, ha apuntat que “aquest serà un estiu de transició, de prudència, però també de despertar, i un moment per a assajar el futur” i que “per a entendre el futur i no condemnar-nos a una hibernació, hem de continuar emetent un missatge de compatibilitat de la salut amb l’oci, sempre amb paràmetres de seguretat”.

Segons Colomer, “haurem de tindre la capacitat d’adaptar-nos a cada moment per a recuperar l’economia”, ja que “el temps juga al nostre favor i a favor d’un relat optimista del futur”.

L’Aula de Turisme ‘Reinventant l’estiu’ està dirigida a responsables de municipis de més de 5.000 habitants, organitzada per Fotur i la Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP), i ha abordat com els ajuntaments valencians hauran de reinventar la seua oferta cultural i lúdica amb les mesures de seguretat que s’exigeixen en l’actualitat.

Deixa el teu comentari