Com afrontar la jubilació amb positivisme i gaudint de cada moment,segons Eduardo Doménech, ex Director General de l’empresa de formatges García Baquero

Com afrontar la jubilació amb positivisme i gaudint de cada moment.

Eduardo Dómenech, sap gaudir al màxim de la jubilació.

La jubilació és un gran canvi de vida. Una gran part del sentit d’identitat de les persones jubilades es relaciona amb l’èxit de la seua carrera professional i els seus assoliments. Però hi ha com Eduardo Domenech que ha anat preparar-se anys.

Doménech gaudeix cada moment de la seua vida, fa cinc anys que s’ha jubilat i igual que feia quan treballava fa ara, ni més ni menys, gaudeix cada moment de la seua vida.

Eduardo continua actiu, s’alça a les set del matí, porta a la seua néta al cole, fa molt d’esport, queda en els seus amics, disfruta d’Alzira i està estudiant en companyia de la seua dona.

Hi és que no hi ha res millor que viure cada segon del dia amb passió, i gaudint del que a una persona més li agrada. Si abans no has pogut fer coses per la faena, ara és el moment. Almenys eixa és la filosofia d’Eduard Domènec, un home que ha tingut un alt càrrec en la faena i que l’ha viscuda com un hobbie.

Deixa el teu comentari