Comencen els tallers “Més vida als anys” a Alfafar

El programa d’Envelliment Actiu inclou tallers de taitxí, informàtica, costura, gimnàstica, balls llatins, memòria o de lectura.

La iniciativa cerca posar a la disposició de les i els majors d’Alfafar activitats que els permeten mantindre i continuar desenvolupant les seues capacitats físiques, intel·lectuals i socials.

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de la seua regidoria de Majors, ha posat en marxa una nova edició de “Més vida als anys”, un programa d’Envelliment Actiu a través del que s’ofereix la possibilitat a les i els majors del municipi de conjugar l’activitat física, la salut mental i les relacions personals amb tallers que van des de disciplines físiques o artístiques a les capacitats cognitives.

En el marc d’aquesta iniciativa, es duen a terme xarrades temàtiques sobre seguretat (robatoris, estafes…), salut o tràmits administratius (pensió, herència…) que tindran lloc en els centres de majors del Barri antic i del barri Orba. A més, el programa ofereix així mateix una dotzena de tallers que es duran a terme des d’aquesta setmana i fins al pròxim 30 juny.

Taitxí, informàtica, costura, gimnàstica de manteniment, pintura en tela, balls llatins, memòria, cant grupal o taller de lectura són algunes de les activitats programades en aquesta edició. Es pot consultar ací el programa complet i els horaris de cada taller.

“Mes vida als anys” és una iniciativa anual que se suma a les diferents actuacions que duu a terme l’Ajuntament d’Alfafar a través de la seua regidoria de Majors per a potenciar l’envelliment actiu i posar a la disposició de la població més major del municipi activitats que li permeten mantindre i continuar desenvolupant les seues capacitats físiques, intel·lectuals i socials.

Deixa el teu comentari