Comencen les obres per a ampliar el cementeri municipal de Massamagrell

Els treballs consisteixen a la urbanització d’un nou terreny i la construcció de 70 nínxols

L’Ajuntament de Massamagrell està duent a terme un projecte per a millorar el seu cementeri municipal. Es tracta de l’ampliació d’aquest espai condicionant un dels terrenys de titularitat municipal que es troba barrat perimetralment.

En primer lloc s’urbanitzarà el sòl d’aquest nou terreny i posteriorment es construiran 70 nous nínxols, ja que no queda espai lliure.

El projecte també contempla la construcció d’una xarxa d’evacuació d’aigües pluvials, els ferms i tancaments de la zona en la qual s’actuarà, la xarxa d’enllumenat, de reg i d’aigua potable, així com els treballs de jardineria que inclouen la implantació d’escocells.

“Aquest projecte està valorat en 78.434,21 euros i s’està executant amb fons propis de l’Ajuntament, provinents del romanent de tresoreria d’aquest 2021. L’any que ve les deu 10 persones que es formaran en obra de paleta gràcies al programa T’Avalem La Magdalena continuaran amb la construcció de més nínxols”, aclareix l’alcalde de Massamagrell, Paco Gómez.

El regidor de cementeri, Damián Crespo, afig que “en la totalitat d’aquesta nova poma es preveu la construcció de 310 nínxols, però en la fase que s’executa ara només es construiran 70, disposats en dos fronts de set obertures i cinc nivells”.

Els treballs, que van començar la setmana passada, es preveu que estiguen finalitzats abans que acabe enguany.

Deixa el teu comentari