Conclou amb èxit el primer taller de cant organitzat per l’Ajuntament d’Almussafes

La Regidoria de Joventut va haver d’ampliar el nombre de places del curs, impartit per la cantant Neus Ferri, davant la gran demanda

Almussafes, a 19 d’abril de 2016. L‘Ajuntament d’Almussafes valora positivament el resultat obtingut amb el taller de cant que es va celebrar els dies 15 i 16 d’abril en el Centre Cultural de la localitat. Tretze persones, tres més de les inicialment previstes, van participar en aquest curs amb el qual els assistents van aprendre aspectes relacionats amb l’ús de la veu i les modalitats de cant i parla. El consistori subvencionava l’activitat, que per als inscrits tan sol costava 13 euros.

taller cant 3Es tractava de la primera iniciativa que l’Ajuntament d’Almussafes presentava relacionada amb l’àmbit del cant i el resultat ha superat les expectatives del consistori. A pesar que inicialment el taller estava dissenyat per a tan sols 10 alumnes, amb l’objectiu de prestar una atenció personalitzada a cadascun d’ells, l’alta demanda va fer que es replantejara aquesta qüestió i que s’ampliara fins a les 13 places.

La iniciativa, que anava dirigida als majors de 16 anys, va obtenir una resposta molt positiva en totes les franges d’edat. Es van inscriure cinc persones d’entre 25 i 30 anys, una de 40, tres de 50, tres de 60 i una de 70. En total, sis dones i 7 homes.

“Estem molt satisfets amb el resultat, hem vist que la iniciativa ha tingut una molt bona resposta i açò és signe que els almussafenys desitjaven que obrírem el ventall de propostes per a atendre a les seues inquietuds”, explica la regidora de Joventut, Davinia Calatayud.

El curs, subvencionat per l’Ajuntament i amb un preu simbòlic de 13 €, es va desenvolupar divendres passat 15 d’abril de 17 a 19 h. i l’endemà de 10 a 14 h. en la primera planta del Centre Cultural de la localitat. En les 8 hores de durada, els participants van aprendre aspectes com la respiració, la higiene, nocions bàsiques de tècnica vocal i van realitzar diversos exercicis d’improvisació per a treballar la personalitat de cadascun.

Al capdavant del mateix estava Neus Ferri, natural d’Alcoi i cantant professional amb una trajectòria de més de deu anys com a intèrpret i professora de tècnica vocal. El seu treball més mediàtic el va desenvolupar com a concursant de la primera edició del programa de talents “La Voz” de Telecinco. Allí va aconseguir integrar-se en l’equip liderat per Melendi i ser una de les semifinalistes.

Davant l’èxit obtingut amb aquesta primera experiència, el consistori municipal estudia seguir desenvolupant iniciatives en aquest sentit. “De fet, volem convocar de cara a la pròxima temporada cultural un curs de cant que s’integre en l’oferta de cursos anuals”, conclou l’edil.

 

Deixa el teu comentari