Conclou el programa d’ocupació «Avalem joves» amb la participació de 12 veïnes i veïns de Picassent

Els joves han desenvolupat tasques de reforç en diversos departaments municipals durant un any

El programa «Avalem Joves» és un pla integral de formació i ocupació per a joves que té l’objectiu d’integrar, i també incorporar, als joves en el món del treball. Ara fa un any, 12 joves del municipi començaren a treballar a l’Ajuntament en diferents àrees municipals d’acord amb la seua titulació acadèmica, reforçant d’esta manera les tasques en serveis com la brigada municipal, l’àrea d’Urbanisme, Intervenció i Personal, la Biblioteca, el gabinet de Comunicació, el Poliesportiu i l’Escola d’Adults.

El contracte ha estat subvencionat al 100% pel Labora, el Fons Social Europeu i el propi consistori, i ha tingut un cost total de 236.903,02 euros.

L’alcaldessa del municipi, Conxa Garcia, i la regidora de Formació i Ocupació, Mónica Olguin, els han rebut, amb totes les mesures de seguretat davant la Covid19, al saló de plenaris, per agrair-los el seu treball i dedicació durant tot este temps. La primera edil, ha manifestat al respecte, «Esta ha sigut una oportunitat molt bona per a conéixer com funciona l’Ajuntament. Nosaltres, com a gestors de l’Administració Local, anem a tractar de seguir adherint-nos a iniciatives com esta per seguir fomentant l’ocupació al nostre poble».

Deixa el teu comentari