Conselleria i alcaldes de l’àrea metropolitana de València reivindiquen en Madrid la qualitat del transport públic

El director general d’Obres Públiques, Carlos Domingo i la gerent de l’Autoritat de Transport Metropolità, María Pérez, han realitzat la petició.

La Conselleria d’Habitatge i els alcaldes de l’àrea metropolitana de València han traslladat als portaveus dels grups parlamentaris de Unidos Podemos, Compromís i PSOE en el Congrés la seua voluntat perquè incorporen i donen suport a una esmena als

Pressupostos Generals de l’Estat que acabe, segons han explicat, amb la discriminació que el projecte inicial contempla respecte al transport metropolità de València.

La petició l’han realitzat el director general d’Obres Públiques, Carlos Domingo i la gerent de l’Autoritat de Transport Metropolità, María Pérez.

Els representants del Consell també han oferit una conferència a la qual estaven convidats tots els diputats valencians en el Congrés dels Diputats a qui han traslladat la petició. A l’encontre han assistit polítics de diferents grups com Ricardo Sixto i Rosana Pastor, de Unidos Podemos: Joan Baldoví, Marta Sorlí i Enric Bataller, de Compromis; así como Margarita Robles, José Luis Ábalos, Herick Campos, Cipriá Ciscar i Ana Botella, del PSOE.

Deixa el teu comentari