Corbera decideix: les festes es celebraran a la Plaça Major

811 persones han triat en la consulta ciutadana el lloc per a la celebració de les festes.

Més de 800 veïns i veïnes de Corbera han decidit que les festes es celebraran a la Plaça Major. Amb 604 vots, un 74,48% dels ciutadans han decidit que siga la Plaça Major l’entorn on es celebren les festes front del 25,15% de la ciutadania corberana que amb 204 vots van votar a favor del pati de les escoles noves. A més, s’han registrat un 0,37%, amb 3 vots, de l’opció d’abstenció.

Segons han manifestat l’alcalde Vicent Marrades, la votació sobre la ubicació de les festes confirma que la gent de Corbera vol participar de la vida del municipi. A més, s’han valorat positivament les consultes ciutadanes que comparteix l’equip de govern que ja ha dut a terme en diverses ocasions. 

El recompte realitzat per personal funcionari de l’Ajuntament, s’ha fet una vegada acabats els dos terminis de votació, contrastant la identificació de les persones participants per validar els vots. 

La regidora de Festes i Joventut, Maribel Gayon, s’ha manifestat satisfeta de la participació i ha recordat que la consulta es llança al poble per la disparitat d’opinions que arriben a l’Ajuntament a raó del canvi sobrevingut en la ubicació de les festes de 2018, per les obres de remodelació de la Plaça Major.  

Deixa el teu comentari