Cotes disminueix en un 58,6% el seu deute en els darrers tres anys

Cotes rebaixa el seu deute públic àmpliament. Des 2015, el consistori ha aconseguit reduir el dèficit públic de la població en un 58,5%. En 2015 el deute era exactament de 103.825 euros i al final del present exercici l’ajuntament ha situat el deute en 43.095 euros.

Això suposa que Cotes ha experimentat una reducció de més de 60.000 euros en un període de temps de 3 anys. Aquesta baixada suposa també una reducció de més de la meitat del deute. El consistori ha aconseguit igualar la xifra més baixa de deute del municipi en els últims deu anys, que era també de 43.000 euros de dèficit, el 2011. En els següents anys es va experimentar un creixement considerable i des de l’entrada de Rosa Emilia Lorente al consistori , la baixada del dèficit públic ha estat considerable.

Des de 2015, quan es comptava amb un deute de 120.000 euros fins a 2018, que s’ha tancat amb 43.095 euros, la retallada ha estat significativa, exactament de 76.905 euros. “Reduir un deute a més de la meitat no és gens fàcil i suposa un treball molt costós. A més, fer-ho en un període de temps relativament curt li afegeix dificultat al que hem aconseguit. Des de l’ajuntament estem realment feliços pels resultats obtinguts. Les dades són el premi a la constància, l’esforç i la gran gestió que venim fent aquests darrers anys.

La gran disminució de dèficit públic de l’ajuntament en els últims anys ens omple d’orgull i alhora ens anima a continuar realitzant la nostra tasca amb el mateix compromís i la mateixa intensitat que fins al moment. De cara al futur, l’ajuntament és ambiciós i no es conforma amb aquestes dades, estic segura que se seguirà reduint progressivament el deute de Cotes en els propers anys i els números ens motiven a seguir treballant”, ha assenyalat Rosa Emilia Lorente, alcaldessa del municipi.

Deixa el teu comentari