Cs Alzira reclama que es pose en marxa la cooperativa eléctrica

Vidal: “Fa dos anys que el ple va donar el vistiplau i no s’ha fet res; ara podríem tindre una factura de llum més barata” 

El portaveu de Ciutadans (Cs) Alzira, Miguel Vidal, ha reclamat que “es pose en marxa la cooperativa elèctrica”. “No s’ha destinat ni un euro a aquest projecte quan fa dos anys que es va aprovar en ple”, ha lamentat. 

Segons Vidal, “si l’Ajuntament haguera fet els deures, hui podríem afrontar millor l’encariment del subministrament i tindríem una factura de llum més barata”. “En altres municipis com Alginet o Guadassuar, on si ho han fet, paguen un 20% menys malgrat la pujada”, ha destacat. 

A més, ha recordat que “Cs ha presentat una iniciativa perquè el Govern rebaixe les factures de la llum i el gas”. “Demanem que es reduïsquen els impostos d’aquests subministraments”, ha explicat el regidor. 

“Esperem que en el ple de demà es tinguen en compte les dues propostes taronges, tant la cooperativa com la rebaixa impositiva, perquè la ciutadania deixe de pagar tant per la llum”, ha declarat, al mateix temps que ha esgrimit que “aquestes mesures són necessàries en un moment excepcional, quan la gent passa molt temps a casa i en plena crisi econòmica”. 

Deixa el teu comentari