Cs d’Alzira alerta de la falta d’instal·lacions per al pròxim curs ens alguns esports

MªJosé Llopis: “S’hauria d’estudiar l’ús dels col·legis i instituts fora de les hores lectives per cobrir les necessitats generades pel creixement de la pràctica esportiva”

Alzira, divendres 27 de juliol de 2018. La portaveu de Ciutadans (Cs) a Alzira, MªJosé Llopis, ha alertat de “la falta d’instal·lacions per al pròxim curs en alguns esports”. Llopis ha explicat que “el creixement de la pràctica esportiva i la seua diversificació ha generat la necessitat d’ampliar l’oferta d’espais en els quals els grups puguen entrenar”.

Per la seua banda, la regidora ha assenyalat que “s’hauria d’estudiar l’ús dels col·legis i instituts fora de les hores lectives, per exemple, per a cobrir les necessitats que tindrem a partir del setembre quan comencen tots a entrenar”. A més ha afegit “una gestió responsable ha d’assegurar que les instal·lacions que existixen no estiguen infrautilitzades en detriment de la ciutadania, i per descomptat, un manteniment adequat de les mateixes”. “És més, des de l’any 1994, l’Ajuntament té signat un conveni amb la Generalitat que recull este aprofitament de les instal·lacions educatives fora de les hores de classe”, ha apuntat Llopis.

També ha volgut recordar que “a més del futbol, ​​hi ha altres esports com la gimnàstica rítmica, el vòlei, el futbol sala, l’handbol o el bàsquet, entre molts altres, que estan guanyant adeptes i mereixen un espai en condicions”. Llopis ha reiterat que “cal que es dialogue per trobar solucions amb els recursos que tenim i estudiar si cal adaptar algun espai”.

Deixa el teu comentari