Cullera celebra «Junts» el Nadal

El consistori ha preparat una programació adaptada a les circumstàncies actuals amb concerts, teatres, concursos, activitats i més sorpreses

Cullera celebra enguany el Nadal sota el lema «Junts», un eslògan amb el qual vol destacar la unió de tot el poble cullerenc en estes dates tan especials i davant l’esforç conjunt de tota una ciutat per combatre la pandèmia de la Covid-19.

L’alcalde de Cullera, Jordi Mayor, ha destacat que en dates d’unió familiar com ho és el Nadal «ara més que mai és necessari demostrar tot l’esforç que està fent el poble de Cullera per mantindre a ratlla el coronavirus i ho hem de fer junts. Som exemple com a ciutat d’anar tots a una, amb responsabilitat i més davant les adversitats que se’ns han presentat en els últims mesos. Per això al 2021 hem d’anar junts».

A més, com és habitual en els últims anys, i conscient de les circumstàncies actuals, l’Ajuntament de Cullera ha preparat una sèrie d’activitats adaptades per tal de dinamitzar la ciutat durant les properes setmanes.

Entre les novetats d’enguany està l’esperada arribada dels Reis Mags. Per a això, durant tot el mati del 5 de gener els emissaris dels Reis Mags d’Orient aniran casa per casa de cada xiquet i xiqueta de Cullera per recollir les cartes als Reis. A més, cal estar atents  perquè a partir de les 19.00 hores es podrà veure a través de les xarxes socials oficials de l’Ajuntament l’arribada dels Reis Mags a Cullera.

La programació comença hui mateix amb l’encesa de llums de Nadal i amb el muntatge de les primeres figures de ‘L’art faller fa camí pel Nadal’, una iniciativa impulsada conjuntament amb la Junta Local Fallera de Cullera i els artistes fallers locals on durant totes les festes es podran veure per diferents punts de la localitat una combinació entre l’art faller i l’esperit nadalenc.

També, com cada any s’han programat activitats dirigides al públic infantil com teatres, màgia, titelles, etc. Altra de les novetats, i dins de la campanya de Nadal promoguda per l’associació ACECU, tal com ha explicat hui la regidora de Festes, Susi Melià, és que aquells que compren als comerços locals adherits a l’associació i per una compra major als 20 euros rebran vals canviables per a estes actuacions infantils.

L’edil Melià, a més, ha manifestat que «enguany hem adaptat les activitats lúdiques dels últims anys a activitats segures perquè tot el que hem preparat compta als protocols de prevenció sanitària corresponents a la situació actual».

Així, durant tot el mes de desembre i principis de gener, una sèrie de concerts, teatres, concursos, activitats i més sorpreses ompliran Cullera per celebrar el Nadal.

Deixa el teu comentari