Cullera cuida cada detall per a la celebració del cinqué aniversari del Medusa Sunbeach

Cullera cuida cada detall per a la celebració del cinqué aniversari del Medusa Sunbeach.
Reforços en seguretat, Punt Violeta i adaptacions i facilitats per a accedir al festival són algunes de les mesures presses per part de l’Ajuntament.
El Festival Medusa Sunbeach de Cullera celebra el seu cinqué aniversari amb el lema “Invaders”. Totalment encertat ja que milers de joves ja han començat a invadir la ciutat. Concretament, segons les previsions de l’organització del festival, s’esperen 300.000 visitants a la ciutat al llarg dels tres dies de durada.
Per aquest motiu Cullera està més preparada que mai per a rebre als “medusers” que ja han començat a acudir a la localitat. Un dels aspectes principals que s’han cuidat en aquesta edició ha sigut la seguretat. Es realitzarà vigilància per terra, mar i aire. A més dels agents de seguretat ciutadana, hi haurà helicòpters, gossos policia, esquadró de cavalleria, reforços als bombers, entre altres cossos especialitzats.
TALL AMADOR ESCALADA, coronel de la Guardia Civil
Com a gran novetat en seguretat, el festival comptarà amb un Punt Violeta d’atenció a víctimes de possibles agressions sexistes. La passada edició del festival va finalitzar sense cap atenció per violència de gènere i des de l’organització es continua treballant perquè es torne a repetir aquesta estadística.
Per últim, a causa de la gran afluència de gent es recomana especialment l’ús de transport públic. S’ha posat a disposició de la ciutadania autobusos llançadora des de l’estació Renfe fins al festival. Per altra banda, els taxis comptaran amb una parada al voltant del recinte
I per a tots aquells que accediran al festival en cotxe propi, s’ha habilitat un “carril Medusa” perquè puguen accedir al pàrquing de la forma més ràpida possible sense col·lapsar la ciutat.

Deixa el teu comentari