Cullera facilita l’estudi amb l’obertura ininterrompuda de la biblioteca tota la setmana

Els estudiants podran utilitzar les instal•lacions en horari especial fins al pròxim 8 de juliol

CULLERA. 03-05-18. Des del 7 de maig fins al 8 de juliol, la biblioteca municipal de Cullera s’obrirà durant tota la setmana pel període d’exàmens finals. La mesura pretén facilitar l’estudi als alumnes de la localitat que afrontaran en les pròximes dates les proves acadèmiques.

Concretament, el centre estarà en funcionament dissabtes i diumenges de 10 del matí a 20 hores. A més, de dilluns a divendres obrirà de 9 a 20.30 hores. Tot açò de forma ininterrompuda, sense tancament al migdia.

Este horari, que suposa una ampliació respecte a l’habitual, permetrà que els estudiants tinguen accés a un lloc amb condicions adequades per a l’estudi i la seua planificació.

L’ajuntament, des de la seua regidoria d’Educació, encapçalada per Silvia Roca, mostra així el seu compromís amb el futur dels estudiants que es bolquen per a aconseguir els seus objectius acadèmics.

El consistori ha dut a terme en els últims anys de forma repetida una ampliació en l’horari habitual de la biblioteca en dates pròximes a exàmens. Es tractava d’una reivindicació del col•lectiu d’alumnes, atesa pel nou govern municipal.

Millores continuades

El consistori ha efectuat en els últims anys altres accions encaminades a millorar els serveis que presta el centre a la ciutadania. Ara, també s’obri pràcticament tots els dissabtes de l’any i es treballa en la instal•lació de millors equips informàtics.

La biblioteca municipal de Cullera compta amb una gran acceptació social. En 2017, va prestar el 57 % dels llibres de la Ribera Baixa, segons les estadístiques oficials.

Deixa el teu comentari