Cullera inicia la reforma del Centre Cultural del Raval

El consistori el convertirà en una sala polivalent per a dinamitzar la vida sociocultural del barri

L’Ajuntament de Cullera ha adjudicat ja els treballs de reforma del Centre Cultural del Raval, un espai que actualment es troba en males condicions el que pràcticament l’ha deixat en desús privant al barri d’un espai de socialització i foment de l’activitat cultural.

El consistori invertirà un total de 148.000 euros per tal de millorar les instal·lacions perquè puguen tornar a utilitzar-se pel veïnat i que així la ciutadania d’esta zona de Cullera dispose d’un espai on dur a terme diferents activitats.

El projecte contempla la reconversió del centre en una sala polivalent. Així s’aprofitarà millor l’espai actual, que es troba trossejat en diferents compartiments xicotets.

Millores

El regidor d’Urbanisme, Bernat Escolá, ha detallat que es demolirà l’actual saló d’actes i a més es dotarà l’edifici d’un sostre acústic per a millorar la sonoritat i s’instal·larà climatització.

D’altra banda, també s’implementaran mesures per a millorar l’accessibilitat de l’edifici i es construiran wc nous.

«Serà un lloc on podran realitzar-se exposicions, conferències, presentacions o qualsevol tipus d’activitats dirigides a la gent del barri», ha assenyalat Escolá.

«El nostre compromís amb el barri del Raval de Sant Agustí és ferm. Esta zona de Cullera ha de tindre un espai per a la cultura i la socialització i per a això es feia imprescindible dignificar el centre cultural i adaptar-lo a les noves necessitats», indica Bernat Escolá.

Les obres es financen amb càrrec al superàvit aconseguit per l’ajuntament en 2018 i començaran en les pròximes setmanes. El termini d’execució s’ha fixat en quatre mesos.

Deixa el teu comentari