Cultura, esport i festa en la programació d’activitats del cap de setmana de Torrent

Les festes falleres encara estan presents a la ciutat amb els esdeveniments que han preparat les associacions de veïns

L’agenda d’activitats del cap de setmana de Torrent dóna el tret d’eixida amb la inauguració de l’exposició fotogràfica de la Setmana Santa de Torrent; una iniciativa emmarcada dins del programa de celebracions que la Junta Central de Germanors està realitzant amb motiu del 75 aniversari de la Setmana Santa torrentina. La cita, que reunirà els i les representants de cada germanor, així com a diferents Reines de la Trobada que ha tingut la ciutat al llarg dels anys, mostra un resum d’imatges que relaten la història d’aquesta festivitat tan arrelada en la localitat. L’exposició obrirà les seues portes el divendres a les 20 h i romandrà oberta fins al 31 de març.

Esport
En l’àmbit esportiu destaca la carrera escolar Caixa Rural de Torrent, un esdeveniment on participen els xiquets i xiquetes dels diferents col·legis torrentinos per a passar un matí divertit al mateix temps que practiquen esport. El diumenge a les 10 h en el ficus de la plaça Bisbe Benlloch. Les inscripcions poden realitzar-se en el següent enllaç: http://bit.ly/2oh4rvv

Homenatge
El diumenge al matí tindrà lloc un homenatge al Pare Gerardo, una persona que va dedicar la seua vida a ajudar els altres i que va ser impulsor de les Llars Sant Martí de Porres i Santa Rosa de Lima. A les 11.30 h en el barri Sant Gregori.

Festes falleres
L’Associació de Veïns La Marxadella celebra aquest cap de setmana la seua particular festa fallera amb un programa d’activitats on la diversió és la protagonista. Als 10.30 h es realitzarà un esmorzar, que continuarà amb un menjar i una ofrena. El punt final de les celebracions el posarà un castell de focs artificales i la Cremà de la falla. A les 23 h.

D’altra banda, l’Associació de Veïns del Barri dels Caragols també se suma a les festes falleres i, per aquest motiu, ha preparat una agenda festera que donarà inici amb un concurs de paelles, a les 13 h. A la vesprada tindrà lloc una xocolatà, i finalment la Cremà de la falla. A les 20.30 h

Deixa el teu comentari