Cultura informa del tancament dels espais culturals públics i privats

Aquesta mesura s’aplicarà des de hui 13 de març fins que hi haja una nova resolució, en el moment en què es valore que la disminució del risc sanitari justifique deixar-les sense efecte o reduir-ne l’abast.

La Mesa Interdepartamental per a la Prevenció i Actuació enfront del Coronavirus ha acordatmesures excepcionals per a esdeveniments de caràcter cultural, recreatiu o d’oci, de titularitat pública i privada, a la Comunitat Valenciana, per a limitar la propagació i el contagi pel Covid-19.

L’extensió de la malaltia Covid-19, la facilitat de contagi i les recomanacions de l’Organització Mundial de la Salut i del Ministeri de Sanitat, que aconsellen evitar qualsevol esdeveniment massiu, fan necessari que s’implanten mesures excepcionals en esdeveniments en què es produïsca afluència important de persones perquè hi ha més risc d’exposició i transmissió del virus.

Una vegada valorada la situació actual, i tenint en compte que es confirma el risc de propagació del coronavirus, és procedent avançar un grau més en l’adopció de mesures preventives dirigides a frenar o pal·liar el risc de contagi o de transmissió.

Per tant, s’han decidit la suspensió d’obertura al públic de centres culturals, museus, teatres, biblioteques, arxius, altres espais escènics i culturals, sales d’exposicions i sales de cinema des de hui 13 de març, fins que hi haja una nova resolució, en el moment en què es valore que la disminució del risc sanitari justifique deixar-la sense efecte o reduir-ne l’abast.–

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.