La Delegació del Govern obri “un espai de colaboració” amb la Regidoria de Pobles de l’Ajuntament de València

Reunió Delegació del Govern amb la Regidoria de Pobles

La Delegació, disposada a cooperar per a la resolució de diferents qüestions que romanien aparcades.
• Entre elles, les cessions del Vaixell de *Estibadores, l’immoble de tresoreria de la Seguretat Social del Carrer Benifaió i la pròrroga de la llicència de les obres de rehabilitació de la *Alquería de Coca

València, 7 d’agost de 2018. La Delegació del Govern “obri un espai de col·laboració” amb la Regidoria de Pobles de l’Ajuntament de València amb l’objecte de solucionar optimitzar l’ús i posar al servei de la ciutadania alguns immobles que en l’actualitat estan desocupats i no compleixen amb les funcions per als quals furs construïts. La cooperació entre administracions és un dels objectius marcats pel Delegat del Govern a la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Fulgencio, com a eix de la seua política.

Per açò, la Delegació ha mostrat la seua disposició de cooperació i col·laboració per a aconseguir un acord des del diàleg sobre qüestions que romanien aparcades o no havien sigut contemplades amb anterioritat.

Entre les peticions traslladades per la Regidoria de Pobles i que la Delegació del Govern està disposada a solucionar es troba la cessió del conegut com Barco d’Estibadors situat en la Platja del Gos del Saler per a la instal·lació d’un centre d’esports del mar i altres activitats desenvolupades per col·lectius socials de la zona.

Un edifici per a Campanar

Així mateix, una altra de les iniciatives en les quals es podria aconseguir un consens seria la cessió de l’immoble de la Tresoreria de la Seguretat Social del Carrer Benifaió, que podria destinar-se a un espai sociocultural per al barri de Campanar.

Finalment, la Delegació del Govern també estaria disposada a aconseguir un acord entorn de la rehabilitació de la trama d’habitatges que componen la Alquería de Coca en el Camí d’Alba i la reestructuració del qual afecta  al domini viari de l’Estat.

D’altra banda, la Delegació del Govern ha intercedit per a la pròrroga de l’ús del local en el qual desenvolupa les seues activitats l’associació AVAPACE a València.

La Delegació del Govern, que ja ha començat les gestions en les diverses àrees de la seua competència, i la Regidoria de Pobles mantindran noves trobades a partir del pròxim mes de setembre.

Deixa el teu comentari