Diputació de València i Patronat de Turisme mostren les principals accions turístiques a FITUR 2019

Del Tros al Plat, Film València i els nous models de comercialització de productes turístics, desenvolupats a partir de workshops per a connectar productes turístics i plataformes de comercialització.

La Diputació de València i el Patronat de Turisme han mostrat a FITUR 2019 les principals accions turístiques. Tres línies de promoció centrades en la gastronomia valenciana, amb del tros al plat, la promoció de la imatge valenciana, amb Film València i la promoció d’empreses turístiques amb nous models de comercialització de productes turístics, desenvolupats a partir de workshops per a connectar productes turístics i plataformes de comercialització.

Al llarg dels últims anys, Diputació i Patronat han dut a terme un intens treball per tal de potenciar el principal motor econòmic dels valencians i valencianes.

Accions de promoció turística presentades davant dels mitjans de comunicació i de professionals del sector d’arreu del món en l’esplanada central de l’estand de la Comunitat Valenciana a la Fira Internacional del Turisme.

A més, aquest espai aglutina propostes turístiques d’una trentena de municipis de la província presentats a Madrid. La corporació mostrarà aquests dies en IFEMA, tal com ha destacat el President de la Diputació de València, Toni Gaspar, un moment brillant per al turisme valencià.

L’estratègia d’activar el sector de la mà de les empreses, perquè aquestes puguen viure d’un turisme objectiu, que venga experiències, es fonamenta en la col·laboració prèvia entre les institucions, que s’ha traduït aquesta legislatura en els plans de Governança i Competitivitat Turística posats en marxa per la Diputació, la Generalitat, les mancomunitats i els ajuntaments de la província.

Deixa el teu comentari