La Diputació invertirà 2 milions d’euros per a millorar els espais educatius municipals de l’Horta Sud

L’Horta Sud rebrà 1,2 milions d’euros del Pla de Millora d’Espais Educatius Municipals 2018-2019 per condicionar 33 escoles, conservatoris musicals i escoles d’adults municipals.

Els centres d’educació reglada de la comarca de l’Horta Sud rebran entre 2018 i 2019 més de 2 milions d’euros de la Diputació de València per realitzar obres de millora i condicionament.

Aquestes actuacions es finançaran a través del Pla de Millora d’Espais Educatius Municipals 2018-2019 i de la segona fase del Pla Municipal de Manteniment d’Escoles que la corporació provincial desenvoluparà per millorar la infraestructura pública d’educació i recolzar els ajuntaments en el manteniment dels centres municipals.

En l’acte de presentació dels plans ha participat també l’alcaldessa del municipi Isabel Martín, qui ha expressat la seua satisfacció amb la iniciativa per l’educació que impulsa la corporació provincial.

Diferents alcaldes i alcaldesses, regidors i regidores de pobles de l’Horta Sud han assistit a l’acte de presentació en el Museu de la Rajoleria de Paiporta.

Deixa el teu comentari