Disfruta de l’estiu a Xirivella!

L’Escola d’Estiu s’iniciarà el 25 de juny i tancarà el 26 de juliol, però les inscripcions per a apuntar-se obriran el pròxim 10 de juny fins al 14 d’este mateix mes

L’Escola d’Estiu 2019 torna a Xirivella! Es tracta d’una activitat d’animació infantil dirigida a xiquets i xiquetes escolaritzats en Educació Infantil i Primària amb l’objectiu de conciliar la vida familiar en esta època de l’any a través de la promoció de l’educació en el temps lliure.

L’Escola d’Estiu s’iniciarà el 25 de juny i tancarà el 26 de juliol, però les inscripcions per a apuntar-se obriran el pròxim 10 de juny fins al 14 d’este mateix mes.

Ricard Barberà, alcalde en funcions de Xirivella, afig: «Amb la calor i les vacances torna l’Escola d’Estiu Municipal de Xirivella, enguany amb una oferta ampliada que arranca l’última setmana de juny i acabarà a finals de juliol. Més flexibilitat per a les famílies i una oferta renovada perquè els més menuts s’ho passen d’allò més bé!».

En el seu programa distingim activitats diverses relacionades amb l’animació a la lectura, l’educació plàstica, el medi ambient, els tallers d’alimentació, les activitats en anglés, la psicomotricitat, els esports, els jocs populars, les excursions i per descomptat, les piscines.

L’Escola serà enguany al CEIP Cervantes, i podràs informar-te de les inscripcions i altres informacions al Centre Social Polivalent (c/Cervantes 22, telèfon 96 383 02 79) de dilluns a divendres de 9 a 14 h i de 17 a 20 h, i també al Centre Sociocultural del barri de la Llum telefonant al 96 383 06 57 (av. De la Llum s/n). Pots sol·licitar més informació també al correu electrònic ssocials@xirivella.es

Deixa el teu comentari