Economia convoca més de 4 milions d’euros d’ajudes en comerç, consum i artesania per a l’exercici 2019

La Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, a través de la Direcció General de Comerç i Consum, ha efectuat la convocatòria anticipada per a l’exercici 2019 de les ajudes en matèria de comerç, consum i artesania. L’import destinat per a aquestes és de 4.078.000 euros.

Les persones físiques i jurídiques que poden ser beneficiàries podran tramitar les seues sol·licituds del dia 21 de gener fins al dia 4 de febrer de 2019, tots dos inclusivament.

Les ajudes estan destinades a pimes, entitats intermèdies i locals de comerç i artesania, entitats locals de consum i associacions i federacions de persones consumidores i usuàries que compleixen les condicions establides en les bases reguladores.

La subvenció té com a objectiu donar suport a les accions de participació en fires, confecció de catàlegs de producte, la protecció de la marca o disseny, i l’especialització mitjançant cursos.

A més, són també susceptibles de rebre suport les despeses en estudis de viabilitat, factibilitat comercial i estalvi energètic així com les despeses de notaria, gestoria i registres necessaris per a la constitució de l’empresa o l’inici de l’activitat en l’establiment comercial.

Cal afegir que s’inclouen les inversions en equipament per a l’establiment comercial, incloent-hi les aplicacions informàtiques i les despeses derivades de la creació d’una pàgina web vinculada a l’establiment, si la seua finalitat és implantar la venda en línia segura o la integració d’aquesta en una plataforma en línia de comerç electrònic.

També es consideren susceptibles de l’ajuda les inversions per a l’adaptació de vehicles de transport com a botiga i la instal·lació d’equip de fred per al transport i venda de productes d’alimentació, entre d’altres.

Es poden consultar totes les accions susceptibles de l’ajuda així com les condicions específiques requerides en la resolució del DOGV núm. 8453.

Deixa el teu comentari