El 15 d’agost la plaça del Castell d’Alcàsser s’ompli de música i albaes

Dins de les Festes d’Estiu de 2021 d’Alcàsser ,el diumenge 15 d’agost, la Banda Simfònica de la Societat Musical Santa Cecília d’Alcàsser va un concert. En acabar, va ser  el torn del concert d’albaes estàtiques a càrrec del grup Va de Cant, acompanyat per la Colla Guirigall.

Des del 10 d’agost Alcàsser està immersa en la celebració les Festes d’Estiu de 2021. Una celebració atípica, marcada per la pandèmia de la Covid-19, però necessària per a reactivar la cultura segura en el municipi.

l’Ajuntament d’Alcàsser ha organitzat una programació, pensada per a tots els públics, en la qual no falta la música en directe, teatre i espectacles pirotècnics perquè la festa puga continuar però de manera controlada.

El diumenge 15 d’agost, a la plaça del Castell, la Banda Simfònica de la Societat Musical Santa Cecília d’Alcàsser va oferir un concert als veïns i veïnes del municipi.

Després va ser el torn del concert d’albaes estàtiques a càrrec del grup Va de Cant, acompanyat per la Colla Guirigall. La primera albà va ser dedicada a la música i al passodoble que portava el nom de Llorenç Mendoza.

Per acabar les Festes d’Estiu de 2021 Alcàsser celebrarà aquest  dilluns, 16 d’agost, la Festivitat del Santíssim Crist de la Fe.

Deixa el teu comentari