El 99,9 % dels grups d’alumnes acaba sense incidències la primera setmana d’octubre

Durant la primera setmana d’octubre, el 99,9 % dels grups han seguit les classes presencials sense que s’haja presentat cap incidència. Les autoritats sanitàries han determinat el confinament de 43 grups de 31 centres educatius. Això vol dir que el 98,4 % dels centres educatius ha conclòs la setmana sense cap aula confinada.

S’ha determinat el confinament de 19 grups de 14 centres educatius. A més, s’han desconfinat 47 grups de 35 centres educatius i romanen confinats, de setmanes anteriors, 24 grups de 17 centres. Per tant, el total acumulat de grups confinats és de 43 aules de 31 centres educatius.

Entre la població escolar d’Educació Infantil, Primària, Secundària, Batxillerat i FP s’han detectat un 0,01 % de positius actius del total de l’alumnat. Amb l’aplicació dels protocols i les mesures de seguretat, Salut Pública ha establit l’aïllament preventiu, perquè han sigut contacte estret amb positius, d’un 0,1 % d’alumnes.

Pel que fa al personal docent, s’han confirmat un 0,01 % de positius actius del total del professorat. Amb l’aplicació de les mesures de prevenció i protecció de contactes estrets amb positius actius, s’ha determinat l’aïllament preventiu d’un 0,01 % del professorat.

Cal recordar que les famílies poden informar-se sobre les mesures de seguretat establides en els centres educatius per mitjà del web ‘aulasegura.es’. El portal inclou els protocols de seguretat, higiene, protecció i gestió de casos establits en els centres educatius per a fer front a la COVID-19 i respon a preguntes freqüents que es generen. A més, disposa del centre d’atenció telefònica 900 300 555.

Comenta la notícia