El alberiquense Aridane Penichet gana el Campeonato del Mundo Men’s Physique

L’esportista d’Alberic Aridane Penichet ha aconseguit erigir-se com el millor del planeta. El riberenc va aconseguir la medalla d’or en el Campionat del Món Men’s Physique Professional que es va disputar el passat dia 7 de novembre en les instal·lacions esportives de Llíria.

Entrenat pel prestigiós tècnic de Tous José Vicente Andrés en l’Iron Gym d’Alberic, el jove esportista ha aconseguit una fita sense precedents. El Men’s Physique és una modalitat del culturisme però amb físic menys musculat. Busca generalitzar la participació en les competicions esportives de més homes, sense arribar a adquirir un desenvolupament muscular elevat, una definició extrema i combinant el físic atlètic amb un conjunt de bellesa masculina.

A l’alberiqueny el va acompanyar en el campionat mundial José Guerrero, que finalment es va classificar en la sisena posició en la modalitat de Men’s Physique talla baixa amateur. El camí fins al Campionat del Món va començar allà per finals d’octubre quan Aridane Penichet es va proclamar campió en la Copa d’Espanya que va tindre lloc a Madrid en la modalitat de talla baixa. En esta cita, Guerrero també va obtindre el carnet de professional de l’Associació Espanyola de Culturisme Natural. Van repetir posicions en el Campionat d’Espanya de Llíria, amb Penichet or i Guerrero sisé, la qual cosa els va portar al mundial.

Deixa el teu comentari