El calendari municipal per al 2019 dedicat a la Tamboradas es presenta el dimecres 19 de desembre al MUMA

Este dimecres 19 de desembre, a les 11: 30 del matí, es presenta al MUMA el calendari municipal per al 2019, un element de difusió tradicional que enguany aplega a la seua edició número vint i dos i que s’ha convertit en un apreciada ferramenta per a consulta diària en les nostres cases, per una banda pel seu atractiu disseny i per l’altra per la utilitat de la informació que ens proporciona.

Enguany totes les imatges estan relacionades amb el tambor i el bombo, amb motiu de la recent declaració de la Tamborada d’Alzira com a Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat per la UNESCO.

Per a il·lustrar el calendari s’han utilitzat imatges aportades per la Junta de Germandats i Confraries i per l’Ajuntament.

La vicealcaldessa i regidora de Patrimoni Cultural, Turisme i Festes, Isabel Aguilar, es mostra satisfeta amb el resultat del calendari amb imatges referents a un esdeveniment com la Tamborada que “Ja és patrimoni de totes i tots des del passat 29 de novembre”. Agraïx un any més al Grupo Gráfico el treball fet per a la realització del calendari municipal, així com al personal del MUMA, Agustín Ferrer i Pedro Benedito, encarregats de la coordinació i l’elaboració de la informació que reunix el calendari; apunts que informen de les celebracions locals, comunitàries, nacionals o internacionals més destacades: festes, esdeveniments, efemèrides, saviesa popular dels refranys; tot un repertori de dates i dades de tot tipus que fan que siga indispensable per a la consulta diària.

S’han editat 5.000 exemplars, del quals 4.000 es posen a la venda en el MUMA i en la Tourist Info en un ampli horari al públic.
La resta dels calendaris es distribuiran en institucions com l’Ajuntament, jutjats, Hisenda, universitats, museus, conselleries (Educació, Cultura i Esports, Turisme, Territori i Medi Ambient…); Diputació, IVACOR, Consell Valencià de Cultura, Real Acadèmia de Cultura, Acadèmia Valenciana de la Llengua, professors i investigadors, intercanvi de publicacions amb altres centres, i a associacions culturals, socials, esportives locals: com confraries, JHHCC, Junta Local Fallera, Coordinadora de Festes de Barris i Partides, Creu Roja, Festes de Moros i Cristians, col·laboradors i donants, etc.

Deixa el teu comentari