El castell d’alaquàs acull un festival de música electrònica per a conscienciar a la joventut de la importància de l’ús de la mascareta

  • “Posa’t la mascareta i que la música no pare” és el lema d’aquesta jornada en què participen 8 disc-jockey de la Comunitat Valenciana.

El Castell d’Alaquàs acollirà els propers dies 18, 19, 20 i 21 d’agost un festival de música electrònica organitzat pel club de música electrònica Gode amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Alaquàs en què participaran alguns dels discjòqueis més rellevants de la Comunitat Valenciana.

L’objectiu d’aquest acte celebrat al monument històric és conscienciar la ciutadania jove de la importància de respectar totes les mesures de seguretat per a la lluita contra el Covid-19 i animar-los a continuar divertint-se.

En el festival, que es reproduirà en temps real a partir de les 19 hores, participen 8 DJ de música electrònica. Obrirà el festival el dimarts 18 d’agost l’alaquasera AlbaDM Dj, de recent incorporació al món de la música. A continuació, posarà música un dels DJ amb més trajectòria de València, el jove Héctor Comes.

El dimecres 19 d’agost, els protagonistes seran Rubén Pérez i Mundo D; i el dijous 20 d’agost, actuaran Pulido, amb una llarga trajectòria en aquest món, i Marien Baker,  una de les DJ valencianes més conegudes a nivell nacional. Marien és, a més, productora i compositora i ha actuat als clubs més importants del món.

El festival es tancarà el divendres 21 d’agost amb les actuacions de Dj Cabeza, de reconegut prestigi i amb llarga trajectòria en sales de tot el territori nacional, i Miss_Tra, reclamada en les millors sales espanyoles i europees.

El Festival es reproduirà en temps real a través de la pàgina de Facebook de @godemusicfestival i de les xarxes socials de l’Ajuntament d’Alaquàs. Les actuacions incorporaran entrevistes a les i els protagonistes, que llançaran missatges de conscienciació a tota la població.

Deixa el teu comentari