El Castell d’Alaquàs compta amb l’exposició de fans de Lego amb major quantitat de peces exposades de tota la Comunitat Valenciana

La mostra que ha sigut organitzada per l’Associació Valenciana Aficionats als Bricks de Lego (ValBrick) i l’Ajuntament d’Alaquàs està distribuïda en sis sales amb més de 20 muntatges de temàtiques diferents. Hi ha un set dedicat als monuments de la Comunitat Valenciana com són el Castell d’Alaquàs, l’Església de San Agustín, la Catedral de Castelló i el Fadrí. Hi ha també una sala completa de Star Wars amb un diorama de Tatooine, 2 megaciutats, 1 Sala de Lego Technic, 1 taula amb Lego programables, una altra taula amb temàtica modular on es poden contemplar paisatges, una ciutat, una presó en mig d’un llac, una urbanització i un tren. Es pot veure una construcció dedicada a Harry Potter amb escenes úniques, un Lego espacial, un Lego Idees i un Lego arquitectura amb un skyline de València.

L’exposició romandrà activa fins al 15 de gener. En cas de voler concretar qualsevol entrevista o gravació com a mitjà de Comunicació, vos recordem que podeu contactar amb el Departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alaquàs.

Deixa el teu comentari