El Castell d’Alaquàs ha acollit hui divendres 18 de desembre l’acte de clausura del taller d’ocupació “Sembrant Alaquàs”

L’Alcalde d’Alaquàs lliura els diplomes i felicita l’alumnat pel treball realitzat en els diferents departaments municipals

El Castell d’Alaquàs ha acollit hui divendres 18 de desembre l’acte de clausura del taller d’ocupació “Sembrant Alaquàs” posat per l’Ajuntament amb un programa subvencionat pel Fons Social Europeu a través de LABORA. L’Alcalde d’Alaquàs, Toni Saura, el Regidor d’Ocupació, Jaime Marqués i el director del Centre de Formació Francesc Ferrer Martí, Pepe Latorre, han lliurat els diplomes de participació a l’alumnat.

En l’acte, el primer edil ha felicitat l’alumnat per aquesta oportunitat de formació i els ha felicitat principalment pel treball desenvolupat en els diferents departaments municipals on han pogut aprendre un nou ofici i conéixer de primera ma el funcionament de l’Ajuntament.

En aquest taller d’ocupació han participat 30 veïnes i veïns d’Alaquàs en tres especialitats diferents: jardineria, atenció sociosanitària i activitats físiques esportives i recreatives. Cada grup ha estat format per deu persones amb un contracte de 12 mesos de durada.

Sembrant Alaquàs és un programa mixt de treball i formació creat amb l’objectiu millorar l’ocupabilitat de les persones en situació d’atur amb dificultats d’inserció laboral o que pertanyen a col·lectius vulnerables. El curs ha facilitat a les persones participants el seu accés al món laboral així com l’aprenentatge d’un nou ofici. Per això, l’alumnat ha tingut la possibilitat de realitzar obres o serveis d’interés general per als diferents departaments de l’Ajuntament d’Alaquàs.

Deixa el teu comentari