El Centre Cultural d’Almussafes acull l’exposició de dibuixos artístics ‘Entre línies’

La mostra, composta pels treballs de 25 alumnes de l’IES, s’inaugurarà dijous que ve a les 19 hores

El conjunt d’obres podrà visitar-se en la sala d’exposicions de la Casa de la Cultura fins al quatre de gener

Almussafes, a 13 de desembre del 2016. El Centre Cultural d’Almussafes inaugurarà, dijous que ve dia 15 a les 19 hores, una exposició de treballs a càrrec dels alumnes de dibuix artístic de l’IES de la localitat. La mostra, titulada ‘Entre línies’, arreplega els dibuixos de 25 estudiants que presenten una gran vocació artística. Es tracta d’una posada en escena del centre educatiu i les obres individuals i conjuntes dels joves artistes. Els treballs estaran oberts al públic en la sala d’exposicions fins al quatre de gener.

ies-1Els alumnes de l’Institut d’Educació Secundària d’Almussafes han emprés un nou projecte a fi de potenciar la seua gran vocació artística. Per a fomentar la seua creativitat i ajudar els joves a expressar les seues inquietuds, des de l’assignatura de dibuix artístic s’ha promogut una iniciativa que endinsa a l’espectador en els elements que configuren les formes. L’exposició ‘Entre línies’ realitza un viatge pels diferents components del dibuix, com les línies i la seua modulació, les formes orgàniques, la taca i les figures. Al llarg d’este recorregut, les formes sorgixen com a siluetes en moviment, mans o cossos. Així mateix, el ball naix, després del mateix arriba la calma i apareix amb força el color verd del bosc.

Segons la professora de dibuix de l’IES, Isabel Mut, l’objectiu de ‘Entre línies’ està complit. “Estes obres són el reflex d’un fet molt clar: els joves d’Almussafes tenen una forta vocació per l’art, i així ho veiem en totes les seues manifestacions artístiques”, explica.

Amb esta mostra d’il·lustracions, els estudiants amb una gran curiositat per la creativitat presenten les seues últimes creacions, amb les quals inicien un nou camí per a manifestar les seues destreses i inquietuds dins d’un món en constant transformació.

 

Deixa el teu comentari