El Centre de Coordinació d’Emergències es reforçarà per a atendre les telefonades d’aquest cap de setmana

El Centre de Coordinació d’Emergències recomana seguir unes mesures de seguretat bàsiques amb els menors en les cavalcades de Reis.

El Centre de Coordinació d’Emergències de la Generalitat recomana seguir unes mesures de seguretat bàsiques amb els més xicotets en les cavalcades de Reis Mags que se celebren aquest dissabte en diferents localitats de la Comunitat Valenciana.

El director de l’Agència de Seguretat i Resposta a les Emergències, José María Ángel, ha explicat que “és important prestar especial atenció amb els xiquets en aquest tipus d’esdeveniments festius on es concentren nombroses persones i evitar, en la mesura que siga possible, les aglomeracions de públic i els carrers estrets”.

En aquest sentit, Ángel ha afegit que “cal vigilar als xiquets en tot moment i fixar amb anterioritat un punt de trobada en cas d’extraviament, a més d’evitar que aquests baixen a la calçada per a recollir els caramels que es tiren des de les carrosses i respectar les instruccions dels organitzadors i del personal de seguretat”.

D’altra banda, a partir d’aquest divendres i durant tot el cap de setmana, s’incrementaran en un dos per cent els torns del personal del telèfon d’emergències ‘112 Comunitat Valenciana’ coincidint amb la celebració de les tradicinoals cavalcades de Reis.

Un total de 165 persones atendran aquest servei a la sala de recepció de telefonades aquests dies, sent la nit del dissabte, vespra de la festivitat de Reis, el dia que més persones, un total de 57 entre operadors, coordinadors i supervisors, estaran treballant en la citada sala.

Aquest reforç, juntament amb el dels dies 24 i 25 de desembre, així com en Nit de cap d’any “pretén oferir a la ciutadania i als organismes públics un servei integrat d’informació i comunicacions, on qualsevol emergència puga ser resolta com més prompte millor”, ha explicat José María Ángel.

Deixa el teu comentari