El Centre de Formació de Persones Adultes de Paiporta comença els seus tallers amb Pintura

Aquest dimarts de matí han començat oficialment els tallers del Centre de Formació de Persones Adultes de Paiporta amb el primer dels grups del taller de Pintura.

Aquesta mateixa setmana també començaran els diferents grups  de Mindfulness i Anglés. A més, al llarg dels pròxims dies s’obrirà un nou grup d’Anglés B2 de vesprada i altre d’iniciació en Fotografia.

La matrícula continuarà en marxa fins al pròxim dia 4 de desembre en els grups on encara queden places. Les persones interessades a apuntar-se en algun d’aquests tallers hauran d’omplir i entregar el formulari de manera presencial al mateix Centre de Formació, en l’horari d’atenció i amb cita prèvia que es pot sol·licitar al telèfon 96 397 24 26. Posteriorment, personal del Centre contactarà per tal de formalitzar la matrícula, presencialment o en línia, a través de l’enllaç https://aucaextraescolares.es/alta-actividad-cfpa-ayto-paiporta/

Tota la informació detallada sobre grups, horaris i oferta formativa es pot consultar al web del Centre de Formació de Persones Adultes de Paiporta i a través de la seua pàgina de Facebook.

Deixa el teu comentari