El centre europeu d’empreses innovadores s’ha reunit amb l’ajuntament d’Alzira

Reunió CEEIJesús Casanova, director del CEEI (Centre Europeu d’Empreses Innovadores de València), s’ha reunit amb l’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, i amb el regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, Ivan Martínez. El nou equip de govern ha manifestat la seua voluntat i compromís per a estretir les relacions amb el CEEI per a apostar per un canvi del model productiu i incentivar l’I+D+I en el teixit empresarial.

A més, s’ha ultimat la jornada Enreda’t Alzira 2015, que se celebrarà el pròxim 24 de setembre en la Casa de la Cultura i en la Gallera. Estes activitats del CEEI formen part del seu programa en el territori i les comarques valencianes. Consten de tallers, un esdeveniment plenari i una zona de networking empresarial.

El CEEI va començar la seua activitat en el 1991, amb el model dels Business and Innovation Centres (BIC) promoguts per la UE a través de l’IVACE de la Generalitat Valenciana, i és una associació sense ànim de lucre que vol estendre la cultura emprenedora i innovadora. La xarxa CEEI valenciana té centres a Alcoi, Castelló, Elx i València.

Peu

Deixa el teu comentari