El Centre Socioeducatiu Díaz Pintado de Burjassot rep la visita de representants de l’Ajuntament de Riba-roja de Túria per a conéixer el seu funcionament i operativitat

Conéixer les instal·lacions, el seu funcionament i la manera d’organitzar cada acció que es desenvolupa en el centre. Amb aquest objectiu, rebudes per la Regidora de Serveis Socials de l’Ajuntament de Burjassot, Isabel Mª Mora, al costat dels tècnics de l’àrea, han visitat el Centre Soci Educatiu Díaz Pintado del municipi dos representants de l’Ajuntament de Riba-roja de Túria.

Concretament, han estat a Burjassot la Regidora d’Igualtat, Polítiques Inclusives, Drets Socials i Majors, Lola Verdeguer Royo, acompanyada de la tècnic de l’àrea del seu Consistori. Ambdues, han pogut comprovar la gran faena que es desenvolupa en el citat centre municipal, l’organització del mateix i la seua operativitat per a donar un gran servei al municipi.

El motiu de la visita és que, des de l’Ajuntament visitant, s’està projectant la creació d’un servei similar al de Burjassot i volien conéixer, de primera mà, el centre *burjassotense tant per les seues instal·lacions com pel treball que es desenvolupa en aquest.

Deixa el teu comentari