El Club de Pilota Valenciana homenatja a les dames de les Festes de la seua història

Almussafes, a 21 de juliol de 2015. El Club de Pilota Valenciana d’Almussafes va reunir, divendres passat dia 17 a la major part de les jóvens que, des de l’any 1986 i fins a l’actualitat, li han representat com a dames de les Festes Patronals.

DAMES PILOTA VALENCIANAEnguany 2015 i, per primera vegada en la seua història, el Club de Pilota Valenciana compta amb una Reina de les Festes. El passat mes d’abril, l’entitat va presentar la jove Érica Vendrell Climent com el seu representant en les jornades festives i, l’atzar, va voler que en l’acte públic d’elecció, organitzat pel propi ajuntament i celebrat el dia 30 de l’esmentat mes, fora ella la triada per sorteig per a exercir com a Reina de les Festes 2015.

Però Érica no ha sigut l’única jove d’Almussafes que ha jugat un paper de rellevància en el calendari festiu. De fet, durant les quasi tres dècades d’existència de l’entitat esportiva, esta ha presentat a més d’una desena de jóvens de la localitat perquè donaren protagonisme al club, en qualitat de dames de La Cort d’Honor, en les diferents agendes festives. Precisament onze d’elles es van donar cita en la sala de plens de la Casa Consistorial, divendres passat dia 17, per a rememorar totes juntes les anècdotes i vivències que van compartir en els seus diferents anys com a representants de l’entitat.

L’alcalde, Toni González, i el regidor de Festes, Ándrés López, van acompanyar el president del club de Pilota Valenciana, José Ventura, i als membres de la directiva, en l’homenatge públic que se’ls va brindar a les onze jóvens assistents i que va concloure amb un sopar de germandat.

Deixa el teu comentari